Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Koken met Junion

Koken met Junion

Gepubliceerd: Vrijdag 14 juli 2017 13:35

In deze kookvlog maakt Junion iedere week een heerlijk gerecht. Het gerecht krijgt één lepel mee, wat inhoudt dat het lekker, makkelijk en snel te maken is. Het gerecht kan met twee lepels worden bestempeld. Dit houdt in dat het gerecht, lekker en makkelijk is. Maar meestal niet snel. De derde categorie kookvlogs zijn de drielepel vlogs. Dit zijn gerechten die lekker zijn. Meestal niet makkelijk en zeker niet snel.

Kijk iedere week wat hij je nu weer voorschotelt. Alle recepten kun je als pdf document van de website www.kokenmetjunion.nl gratis downloaden.
Aflevering 21
Trek in een lekker toetje? Kookvlogger Junion laat je zien hoe je dropparfait maakt!


Aflevering 20
Even geen zin in vlees? Kookvlogger Junion laat je zien hoe je een heerlijk vegetarisch voorgerecht maakt, een mandje paddenstoelen in bladerdeeg! Hoe vaak per week eet jij vegetarisch?


Aflevering 19
Een makkelijk recept voor het kerstdiner: zalm uit de oven met doperwtenpuree. 


Aflevering 18
Lekkere noodles op Aziatische wijze met gamba’s. Bekijk de vlog van Junion voor het recept en de uitleg!

Aflevering 17
Lekker, snel en makkelijk koken met onze kookvlogger Junion! Deze week maakt hij een limoenpesto pasta!

 
Aflevering 16
Weet je nog niet wat je wilt eten vandaag? Onze kookvlogger Junion heeft weer een bijzonder recept vandaag; een torentje van zalm met couscous en rode bieten. 


 
Aflevering 15
Onze foodvlogger Junion laat zien hoe je op een simpele wijze een groene salade kan maken. Makkelijk bereid, gezond en lekker! De hoofdingrediënten voor dit gerecht zijn onder andere: Boontjes (haricots verts), snijbonen, sugar snaps (liefs draadloos), groene asperges en komkommers.


Aflevering 14
Foodvlogger Junion heeft deze week weer een heerlijk recept. In deze vlog maakt hij kalfsvlees met limoen aardappelpuree en een tomatensalade. 


Aflevering 13
Junion laat zien hoe je met maar een paar eenvoudige ingrediënten een restaurantwaardig voorgerecht maakt. Een doperwten cappuccino.

 
Aflevering 12
Kookinspiratie nodig? Onze foodvlogger Junion heeft weer een heerlijk recept bedacht. In zijn nieuwste vlog zie je het recept voor Junion’s variant van de Peking eend in een pannenkoek. Makkelijk zelf te maken!
Onderin deze pagina vind je het recept van dit gerecht.

Aflevering 11
Ben jij een echte visliefhebber? Dan moet je de vlog van Junion zien! Hij kookt namelijk een heerlijk voorgerecht met zalm en tonijn!

Aflevering 10
Deze week maakt OPEN foodvlogger Junion een bijzondere, maar erg lekkere combinatie van gemengde sla, gefrituurde garnalen en oud Hollandse kletskoppen.


Aflevering 9
Junion maakt deze week Geri Pesi Moksi Alesi, een typisch Surinaams gerecht. Maar natuurlijk geeft hij hier zijn eigen draai aan.


Aflevering 8
Kookinspiratie nodig? Check dan dit vlog van Junion. Onze foodvlogger maakt deze week een heerlijk en gezond voorgerecht: een wortelsoepshot!


Aflevering 7 
Junion maakt deze week een heerlijk voorgerecht. Je hoeft echt niet te kunnen koken om dit te maken. Dit gerecht, een trio van gerookte vis is makkelijk te maken en je steelt er de show mee!


Aflevering 6
In zijn nieuwe vlog maakt Junion deze week een drielepelgerecht. Staartstuk in de oven met ratatouille en aardappelen.


Aflevering 5
In deze vlog maakt Junion een nagerecht van mango, passievruchten en yoghurt. Volgens hem is het zo lekker, dat je het bord helemaal schoon likt!


Aflevering 4
Junion maakt deze week een heerlijk Visgerecht, Thais georiënteerd met Basmati rijst.


Aflevering 3
Junion maakt deze week een heerlijk zomers gerecht met zeebaars, couscous en een frisse zoetzure salsa.

 
Aflevering 2
In deze vlog; een typisch Surinaams gerecht met een Westerse twist. Junion maakt een heerlijke pindasoepshot. Dit gerecht kun je als amuse of voorgerecht opdienen.


Aflevering 1 
Junion maakt deze week een heerlijk zalmgerecht met kruidenmayonaise en broccolipuree dat zowel als voorgerecht als tussengerecht kan worden geserveerd.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services