Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Koffiezaak Heilige Boontjes wint Hein Roethofprijs

Koffiezaak Heilige Boontjes wint Hein Roethofprijs

Gepubliceerd: Maandag 30 oktober 2017 16:47

Koffiezaak en re-integratieplek Heilige Boontjes helpt kansarme jongeren en ex-gedetinieerden terug te krijgen in de maatschappij door ze een leer- en werkplek aan te bieden. Maandag 30 oktober werd het werk van Heilige Boontjes bekroond met de Hein Roethofprijs.

Als winnaar van de prijs krijgt Heilige Boontjes 20.000 euro, media-aandacht, landelijke waardering en een korte film van het project voor hun eigen communicatie-activiteiten. De prijs is in het leven geroepen door het ministerie van Justitie en Veiligheid met het doel nationale bekendheid te geven aan projecten die resultaten bereiken met de preventie van criminaliteit. De andere genomineerden waren 'Forsa!' uit Den Haag en 'Hulplijn Radicalisering' uit Utrecht.

Heilige Boontjes is een enorm succesvol project. Het koffiezaakje begon bijna drie jaar geleden in Delfshaven en sindsdien is er een tweede zaak aan het Eendrachtsplein geopend met behulp van de jonge barista's.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services