Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Klinkende namen en raspende snaren tijdens Popweek Rotterdam

Klinkende namen en raspende snaren tijdens Popweek Rotterdam

Gepubliceerd: Dinsdag 07 november 2017 17:51

Deze week vindt de Rotterdamse popweek plaats. Op heel veel verschillende locaties in de stad presenteert muzikaal talent zich. Afgelopen zaterdag ging het los in Lantaren Venster waar de Rotterdamse band Marutyri hun nieuwe cd presenteerde.

Marutyri timmert hard aan de weg. Dit jaar stonden ze op North Sea Jazz Festival en hebben ze een tour naar het buitenland gehad. De muzikanten zijn afkomstig van Rotterdam Codarts. Hun nieuwe plaat werd enthousiast ontvangen tijdens de Popweek.

Maar er spelen nog veel meer bands tijdens deze popweek. Op hetzelfde moment was in Kopi Soesoe de videorelease van Wouter Mol. Ook een Rotterdamse artiest die het momenteel goed doet. Het was één van de ruim 500 optredens op 100 locaties.

De Rotterdamse Popweek duurt nog tot en met zondag 12 november. Bekijk het programma hier: http://rotterdamsepopweek.popunie.nl/Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services