Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Klimmen en klauteren tijdens Wipe Out in het Zuiderpark

Klimmen en klauteren tijdens Wipe Out in het Zuiderpark

Gepubliceerd: Maandag 27 juni 2016 09:20

Zaterdag was het groot feest in het Zuiderpark. Deelnemers kon namelijk meedoen aan Wipe Out, georganiseerd door TOS. Teams van vijf deelnemers gingen in rondes van 20 minuten langs een parcours van tien onderdelen uit het bekende RTL5 televisieprogramma.

Eén van de deelnemende teams was: "FC als dat maar goed gaat". Voor dit team was het extra hard werken, omdat ze met maar drie deelnemers waren. De drie vriendinnen, Eleni, Natasja en Amanda, waren overgehaald door de zus van Eleni om mee te doen.

De meiden gingen in razende vaart over het parcours. Bij het derde onderdeel moesten ze er toch aan geloven: ze moesten het water in om van de ene baan bij de andere te komen. Eerst zagen ze er tegenop om het koude en vieze water in te gaan, maar uiteindelijk vonden ze het het leukste onderdeel. Natasja moest bij het één na laatste onderdeel een grote angst overwinnen. Ze moest van grote hoogte naar beneden springen. Ze zette haar angst opzij en sprong naar beneden.

Het evenement werd georganiseerd door Thuis Op Straat (TOS). Deze organisatie organiseert activiteiten waar de buurtbewoners bij betrokken worden.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services