Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Kampioenschap Bamipan werpen Camping Crooswijk

Kampioenschap Bamipan werpen Camping Crooswijk

Gepubliceerd: Zaterdag 26 augustus 2017 16:20

Dit weekend bezit Crooswijk voor even over een eigen camping, met een Crooswijks karakter. Camping Crooswijk is een tweedaags festival met muziek, cultuur, sport, spel, kunst, eten en drinken voor jong en oud.  


 

 
 
 
Camping Crooswijk is een festival, georganiseerd voor en door Crooswijkers en natuurlijk zijn alle Rotterdammers van harte welkom. Het festival vindt plaats in hartje Crooswijk op het Schuttersveld; gelegen tussen Oud en Nieuw Crooswijk. De organisatie nodigt de bezoeker ook uit om "je tent uit de kast te halen, je badslippers aan te trekken, je in te smeren met factor 50 en te genieten op de camping".

Camping Crooswijk kent een divers programma, maar één onderdeel springt wel meteen in het oog; Het Crooswijkse kampioenschap Bamipan werpen.

Sinds het bezoek van POWnews is het ‘Bamipanwerpen’ in opkomst in de Rotterdamse wijk. Op Camping Crooswijk vond men het dan ook de hoogste tijd voor het allereerste open Crooswijkse kampioenschap Bamipan werpen. Kijk hier ons live verslag. 


Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services