Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Joost Eerdmans opnieuw lijsttrekker Leefbaar Rotterdam

Joost Eerdmans opnieuw lijsttrekker Leefbaar Rotterdam

Gepubliceerd: Zondag 21 mei 2017 17:03

Joost Eerdmans is zondagmiddag tijdens een ledenvergadering herkozen tot lijsttrekker van Leefbaar Rotterdam.
Het partijbestuur ontving geen andere aanmeldingen voor het lijsttrekkerschap.

“Het is mijn ambitie om Leefbaar Rotterdam in 2018 weer de grootste partij te maken. ” Zei Eerdmans onder meer in zijn speech.

Ook riep hij de landelijke politiek op werk te maken van een landelijk verbod op religieuze uitingen bij overheidsfuncties, zoals politieagenten, rechters en onderwijzers. "Wij willen absoluut geen hoofddoekjes voor onze agenten. Dat gaat onder Leefbaar Rotterdam niet gebeuren. De politie moet een afspiegeling zijn van de Nederlandse normen en waarden, niet van welk geloof je aanhangt.”

In 2014 was Eerdmans ook lijsttrekker voor Leefbaar Rotterdam. Met een nagenoeg feilloze campagne behaalde de partij een overwinningszege van 14 zetels. Sindsdien zit Leefbaar Rotterdam met D66 en het CDA in het college van B&W. Eerdmans vervult daarin de functie van wethouder Veiligheid, Handhaving en Buitenruimte.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services