Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Huidverbeteringsstudio voor gekleurde huid opent in Rotterdam

Huidverbeteringsstudio voor gekleurde huid opent in Rotterdam

Gepubliceerd: Dinsdag 25 juli 2017 16:48

Er komt een nieuwe huidverbeteringsstudio ‘The Skinstudio’ naar Rotterdam, die gespecialiseerd is in de gekleurde huid. Drie augustus opent huidspecialiste Luenna Jane haar deuren op de Stokviswater achter de Meent.

Luenna Jane werkt al tien jaar met passie, liefde en heel veel plezier als huidspecialist in huidverbetering voor de gekleurde huid. Na haar HBO opleiding in Rotterdam besloot zij om een hele andere richting in te gaan. “Mijn passie is begonnen toen ik merkte dat ik moest doen wat ik leuk vind”, aldus Jane.

Zo behaalde zij haar diploma schoonheidsverzorging en voedingsconsulent. Ook is zij 8 jaar lang, samen met haar moeder mede-eigenaar geweest van huidverbetering instituut ‘Body Care Caribbean’ in Curaçao. “Toen bedacht ik dat ik wilde doen wat mijn moeder ook doet en ben ik eigenlijk in haar voetsporen getreden.” Ze heeft gekozen om in het hartje van Rotterdam haar eigen studio te beginnen, door het multiculturele karakter van de stad.

Huidverbetering van de gekleurde huid is haar passie. Luenna is zelf half Caribisch en half Nederlands, een mix van kleuren, interesses en kennis. Haar doel is om haar jarenlange ervaring en kennis met mensen te delen die hier behoefte aan hebben.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services