Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Het Platform Jongeren Werk en Hoop maakt jeugdwerkloosheid bespreekbaar

Het Platform Jongeren Werk en Hoop maakt jeugdwerkloosheid bespreekbaar

Gepubliceerd: Vrijdag 06 oktober 2017 15:16

Het Platform Jongeren Werk en Hoop organiseerde afgelopen woensdag 4 oktober het symposium ‘Alle jongeren aan boord’. De organisatie wilde tijdens het congres bij De Nieuwe Poort ongelijkheid in de arbeidsmarkt en jeugdwerkloosheid bespreekbaar maken.

Ruim 150.000 jongeren tussen de 15 en 25 jaar zijn werkzoekend. Daarom buigt het Platform Jongeren Werk en Hoop zich al een jaar over de vraag hoe laagopgeleide jongeren aan werk kunnen komen. Het platform wil jeugdwerkloosheid op een duurzame manier bestrijden.

Tijdens het symposium vertelden jongeren over hun ervaringen met de arbeidsmarkt. Ook was er ruimte voor amusement. Presentator Quintis Ristie was erbij en maakte voor OPEN Rotterdam een verslag van het evenement.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services