Menu

Het Feyenoord City Debat

[KIJK TERUG] Feyenoord City Debat (Complete Uitzending)

Gepubliceerd op: 31/03/2017

Komt er dan toch een nieuw stadion voor Feyenoord? Tijdens het debat op donderdag 30 maart in Arminius Rotterdam gingen Rotterdammers in gesprek met wethouders en politieke partijen over het ambitieuze plan 'Feyenoord City'.  Het Feyenoord City debat was live te volgen op de website en Facebookpagina van OPEN Rotterdam. Het debat wordt is op 31 maart 20.00 uur en zaterdag 1 april 12.00 uur integraal uitgezonden op OPEN Rotterdam tv. Kijk de complete uitzending terug
Lees verder

Feyenoord City Debat: plan niet overtuigend voor supporters en politici

Gepubliceerd op: 31/03/2017 redacteur: Daniela Silvestri

"Mooi ontwerp, maar dit plan is niet te doen voor de bewoners van de Veranda". Leo Beenhakker, oud-trainer en oud-directeur van Feyenoord, liet als bewoner van de wijk zijn twijfels horen over het Feyenoord City plan tijdens het debat op donderdagavond 30 maart. Het plan omvat niet alleen een nieuw stadion, maar er zijn onder de naam Feyenoord City ook bouwplannen voor 1600 woningen, sportfaciliteiten, hotels, winkels, bioscopen en horecaondernemingen.
Lees verder

LIVEBLOG Feyenoord City Debat

Gepubliceerd op: 30/03/2017

Komt er dan toch een nieuw stadion voor Feyenoord? Tijdens het debat op donderdag 30 maart in Arminius Rotterdam gaan Rotterdammers in gesprek met wethouders en politieke partijen over het ambitieuze plan 'Feyenoord City'. Het debat wordt vanaf 20.00 uur live gestreamd via openrotterdam.nl/openlive. Via dit LIVEblog houden we je op de hoogte van het debat en het nieuws rondom Feyenoord City.
Lees verder

Volg Het Feyenoord City Debat LIVE op OPEN Rotterdam

Gepubliceerd op: 25/03/2017

Komt er dan toch een nieuw stadion voor Feyenoord? Tijdens het debat op donderdag 30 maart in Arminius Rotterdam gaan Rotterdammers in gesprek met wethouders en politieke partijen over het ambitieuze plan 'Feyenoord City'. Het debat wordt live gestreamd via OPEN Rotterdam.
Lees verder
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)