Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Griezelen in IJsselmonde tijdens Kinderboekenweek

Donderdag 12 oktober 2017 17:10

Griezelen in IJsselmonde tijdens Kinderboekenweek

Tijdens de Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) staan griezels en engerds centraal. Bibliotheek IJsselmonde bood tijdens Het Grote Griezel Kinderboekenfestival diverse enge activiteiten aan onder leiding van Stichting 3.

De Amsterdamse Stichting 3 zet zich in om lezen onder alle kinderen te bevorderen. Ze maken zich sterk dat kinderen van alle achtergronden zich kunnen herkennen in de boeken die ze lezen, dat er meer culturele diversiteit in kinderboeken komt.

Op 11 oktober, tijdens Het Grote Griezel Kinderboekenfestival, konden de kinderen van IJsselmonde workshops dansen en zwaardvechten volgen, zich laten schminken en werd er onder leiding van Kiddo Cee een monsterrap gemaakt. Daarnaast waren er diverse films en voorstellingen, waaronder Draakje Druk en Het Griezelkabinet.

Bibliotheek IJsselmonde is positief verrast over de ontwikkeling van het leesgedrag in de wijk. Het aantal jeugdaanmeldingen van de bibliotheek is namelijk gestegen, aldus Wilma van Beek van Bibliotheek IJsselmonde.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services