Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Geloven in Spangen opent nieuw thuishonk

Geloven in Spangen opent nieuw thuishonk

Gepubliceerd: Zaterdag 04 november 2017 15:50

Christelijke gemeenschap Geloven in Spangen opende zaterdag 4 november nieuw pand 'Tussen Hemel en Aarde' aan de Jan Luykenstraat in Spangen. Het nieuwe onderkomen van de gemeenschap moet een ontmoetingsplek worden voor de wijk, een plek waar wijkbewoners terecht kunnen voor activiteiten en cursussen of voor een praatje bij een kopje koffie.

Het pand werd op feestelijke wijze geopend en er was veel belangstelling van de wijkbewoners. Onder het genot van een warm drankje en taart ontstonden er mooie ontmoetingen.

Sinds 2015 is Geloven in Spangen gestart met project ‘Wonen met een missie’ waarin de Christelijke gemeenschap jongeren uitdaagt om zich in te zetten voor de wijk. De bovenverdiepingen van het pand worden verhuurd aan deze jongeren die via Geloven in Spangen actief willen bijdragen aan de buurt.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services