Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Films adopteren uit de Turkse Cinema

Films adopteren uit de Turkse Cinema

Gepubliceerd: Maandag 06 november 2017 08:22

De vijfde editie van het Rode Tulp Film Festival is van 3 tot en met 5 november gehouden in Cinerama. De organisatie kreeg minder subsidie dan voorheen en heeft daarom gekozen om de films te laten 'adopteren' door verschillende Rotterdamse organisaties.

Het filmfestival is vier keer eerder gehouden, maar ook zij hebben te maken met bezuinigingen. Hierdoor heeft de organisatie dit jaar een nieuwe vorm van sponsorschap geïntroduceerd, ‘Adopteer een film’. Uit de zeven films en vier korte films konden sponsoren drie films adopteren. De sponsors waren Maatschappelijk Ondersteuningsbureau (MOB) Rotterdam, Mozaik Zorg & Advies en Sezer Consultancy.

Het festival is begonnen in oktober in Utrecht. Heeft inmiddels Den Haag en Enschede aangedaan en eindigt volgende week in Delft.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services