Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Fietslessen voor vrouwen op Zuid

Fietslessen voor vrouwen op Zuid

Gepubliceerd: Dinsdag 19 september 2017 13:26

Voor veel mensen is fietsen van vanzelfsprekend, maar dat is zeker niet voor iedereen zo, bijvoorbeeld in Rotterdam-Zuid. Op Zuid fietsen dan ook veel minder mensen dan in de rest van de stad. Daar wilt de gemeente verandering in brengen met fietslessen. 


Een reden waarom mensen niet fietsen is simpelweg dat ze het nooit hebben geleerd. Daarom worden er nu fietslessen gegeven aan vrouwen in Rotterdam-Zuid. De lessen worden georganiseerd door Sezer voor diversiteit met financiering van de gemeente.

De gemeente ziet veel voordelen in de fietslessen op Zuid, zo is fietsen goed voor de gezondheid en bewegingsvrijheid van de vrouwen. Het draagt ook nog eens bij aan de luchtkwaliteit en bereikbaarheid van de stad.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services