Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Feesten op het Afrikaanderplein

Woensdag 19 april 2017 17:02

Feesten op het Afrikaanderplein

Vandaag is de vijfde editie van het Internationale Kinderfeest op het Afrikaanderplein gevierd. Dit feest staat in het teken van kinderen, waarbij er allerlei activiteiten plaatsvinden. Zo kan er geknutseld, gedanst en gesport worden. Het kinderfeest is voor kinderen van alle leeftijden, en is er dus voor ieder wat wils. Hiermee wil de gemeente Rotterdam aandacht besteden aan de grootste bevolkingsgroep in het gebied Feijenoord: kinderen en jongeren.

Op het Afrikaanderplein werd om 13.00 uur het startschot gegeven voor deze feestelijke middag. Het thema van deze editie was liefde en het bord met de tekst: “In Rotterdam houden we elkaar vast” stond hierbij centraal. Zo konden de buurtkinderen van de Afrikaanderwijk meedoen aan de activiteiten liefdeskaarten maken, dromen opschrijven in de Droomkeet, een zeepketting maken en deelnemen aan verschillende workshops.

De opbrengst van het Internationale Kinderfeest gaat dit jaar naar stichting ´Doe een wens´.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services