Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Expedition Festival daalt voor de vijfde editie neer in het Kralingse Bos

Zondag 16 juli 2017 18:54

Expedition Festival daalt voor de vijfde editie neer in het Kralingse Bos

Na Erasmuspark en Ahoy, wordt het Expedition Festival dit jaar in het Kralingse Bos gehouden. Met verschillende genres op vier podia, sluiten Kelis en Busta Rhymes deze vijfde editie af in regenachtig Rotterdam.

Mart Sanders, organisator Revolt, is ooit begonnen als stagiair en kan zich het eerste jaar goed herinneren. Wat begon als techno/disco festival, is nu uitgegroeid tot een veel diverser festival met ook urban, futuresounds en r&b. Volgens Sanders is het festival met muziek, artiesten en bezoekers een echte afspiegeling van de stad, in alle opzichten.

Dat het aan het einde van de avond begint met regenen, mag de pret niet drukken. Gehuld in doorzichtig plastic poncho, tegenwoordig een onmisbaar item op festivals, staan bezoekers bij de afsluitende acts van dit jaar, Kelis en Busta Rhymes.
We zijn nu al benieuwd naar de locatie van volgend jaar.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services