Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Europees kampioen karten woont in Rotterdam

Europees kampioen karten woont in Rotterdam

Gepubliceerd: Maandag 02 oktober 2017 18:11

Laurens van Hoepen is twaalf jaar en heeft op 24 september de eerste prijs gewonnen tijdens het EK karten. Laurens kart al sinds zijn derde. “Ik was helemaal gek op auto’s en toen kocht mijn vader een kart auto. Ik ben toen in België op een heel groot circuit rondjes gaan rijden en dat vond ik echt super leuk!” vertelt hij.

Als karter moet je ook oefenen en testen uitvoeren. Laurens gaat dan naar een circuit om rondjes te rijden. Dit doet hij bijna altijd met zijn vader Peter: “Ik ga overal met hem mee naar toe. Alle buitenlandse reizen, alle trainingen en alles wat met karten te maken heeft. Af en toe spijbel ik, maar dan doet Cees de rondes waarnemen.” Cees Vos is monteur en zorgt ervoor dat alles in de kart van Laurens op zijn plaats zit en dat alles in goede conditie is.

Dat Laurens nog niet klaar is met karten is wel duidelijk: “Karten vind ik heel leuk! De adrenaline, snel door de bocht gaan en het gevoel als je iemand inhaalt is zo mooi!”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services