Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Een nieuwe speakeasy borrel door snackbar Tante Nel

Een nieuwe speakeasy borrel door snackbar Tante Nel

Gepubliceerd: Dinsdag 25 juli 2017 12:36

Haute Friture Snackbar Tante Nel introduceert een nieuwe speakeasy borrel, genaamd ‘SpeakFrietje’.

Het concept van de speakeasy borrel zie je steeds vaker in de wereldsteden. “Tijdens de drooglegging in de jaren ‘20 waren Speakeasy bars in Amerika dé plek voor een borrel. Je hoorde via-via en vaak op het laatste moment pas waar en wanneer het feestje plaatsvond,” aldus de eigenaar van Tante Nel, Kevin de Roos. “SpeakFrietje brengt een ode aan de ons-kent-ons cultuur. Gewoon gezellig bij elkaar komen met goed gezelschap, muziek en drankjes. En met een frietje smaakt die borrel nu eenmaal het best!”

Tante Nel was de eerste snackbar in Rotterdam met een alcoholvergunning en is ondertussen erg populair geworden op de Pannekoekstraat. Speciaal voor de eerste editie is cocktail-guru David Trampe ook aanwezig, met twee nieuwe zomerse cocktails. De borrel vindt plaats op vrijdag 28 juli in Rotterdam.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services