Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Een kunstzinnige route door het Liskwartier

Een kunstzinnige route door het Liskwartier

Gepubliceerd: Woensdag 04 oktober 2017 15:44

‘Blik in de Wijk’ is een evenement waar jong en oud kennis kan maken met de creativiteit in de buurt. Het vindt plaats in het Liskwartier; een wijk tussen het Noorderkanaal en het Oude Noorden. Nanda de Reuver, van organisatie ‘Aagje’ voor creatieve projecten, is mede-organisator van het evenement en geeft een rondleiding.


De bezoekers werpen een blik in ateliers van kunstenaars, bezoeken exposities, luisteren naar live muziek in een huiskamer en nemen deel aan diverse workshops. Op een plattegrond staan alle locaties in de wijk. ‘’Ik kom op plekken waar ik nooit eerder ben geweest. Ik vind het super leuk om mensen zo creatief aan het werk te zien’’, is de reactie van een enthousiaste bezoeker.

De eerste editie van het evenement was een succes volgens de organisatie. Aagje heeft al met de gemeente afgesproken om volgend jaar een heel weekend uit te trekken.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services