Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Een eigen kwartetspel voor Ommoord

Een eigen kwartetspel voor Ommoord

Gepubliceerd: Zondag 05 november 2017 14:27

De wijk Ommoord staat centraal in een nieuw kwartetspel. Het doel van het kaartspel kwartet, waar Ommoord in centraal staat, is dat bewoners en andere Rotterdammers de wijk Ommoord spelenderwijs beter leren kennen. Het Ommoord Kwartet is ontstaan uit een samenwerking van Bewonersstichting De Witte Bollen, Fotowerkgroep Ommoord, Supermarkt Jumbo LeFebre aan de Hesseplaats in Rotterdam-Ommoord en Gebiedscommissie Prins Alexander.

De initiatiefnemers merkten dat bewoners van Oost-Ommoord geen idee hebben wat er in West-Ommoord is en kan en vice versa. Met het kaartspel willen de initiatiefnemers dan ook dat de spelers de wijk op een laagdrempelige manier beter leren kennen.

Jubilerende inwoners van Ommoord, die in de maanden november en december door de Gebiedscommissie worden bezocht, ontvangen een compleet kwartet als extra presentje. Andere geïnteresseerden in het kaartspel van 60 kaarten kunnen het sparen bij Jumbo LeFebre. Deze actie bij Jumbo loopt tot 5 december.

Via Stichting De Witte Bollen kunnen verenigingen, scholen en instellingen een kwartet-uurtje inplannen, waarin men met elkaar het Ommoord-kwartetspel gaat spelen. Hiervoor kan men zich aanmelden bij dewittebollen@gmail.com.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services