Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Een drankje doen in een zeecontainer

Een drankje doen in een zeecontainer

Gepubliceerd: Vrijdag 26 augustus 2016 17:00

Op het Noordplein staat sinds donderdag een aantal zeecontainers. De enorme stalen kolossen staan er met een reden; om het nog gezelliger te maken in Rotterdam Noord dan het al is.  De containers vormen namelijk de tijdelijke Containerbar Noord. Je kunt aanschuiven bij broer en zus Frank en Tahnée Dros.

'Ik woon zelf in de Zwart Janstraat en fiets iedere dag langs het Noordplein. Het staat best wel vaak leeg. Het is zo'n mooi plein en dus dacht ik: hier moet iets gebeuren. Ik doe normaal gesproken meer dance gerelateerde events, maar dit plein leent zich meer voor een laidback rustig eventje', vertelt initiatiefnemer Frank Dros over het ontstaan van het idee.

Frank liep al een tijdje rond met het idee voor deze bar. 'Maar ik heb zelf in mijn leven denk ik tien biertjes getapt. Dus ik dacht: ‘Ik moet iemand erbij hebben die weet hoe dat werkt.’ En toen kwam ik bij mijn zus terecht. En die zei meteen ja.' De samenwerking verloopt vooralsnog uitstekend.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services