Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
E-Sporter Quinten van der Most test nieuwe game

E-Sporter Quinten van der Most test nieuwe game

Gepubliceerd: Vrijdag 06 oktober 2017 15:45

Feyenoord e-Sporter Quinten van der Most test de nieuwste editie van de voetbalgame FIFA 18. Als professioneel gamer verheugde hij zich op de komst van het spel. Onze verslaggever Marwan daagt Quinten uit voor een potje FIFA.
Quinten is een professionele e-sporter voor de club Feyenoord. Vorig jaar is hij tweede geworden tijdens de Nederlandse e-Sport voetbalcompetitie e-Divisie. Ook vertegenwoordigd hij, met veel succes, Feyenoord op Europese en internationale competities.

E-Sports is de afkorting voor Electronic Sports. In Japan, Canada en de Verenigde Staten geniet e-Sport een immense populariteit. Ook in Europa, en dan met name in Nederland, wordt de sport steeds populairder. Het aantal deelnemers neemt toe, met als gevolg dat het prijzengeld in rap tempo stijgt.


Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services