Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Documentaire over Zevenhuizerplas te zien op Wildlife Film Festival Rotterdam

Documentaire over Zevenhuizerplas te zien op Wildlife Film Festival Rotterdam

Gepubliceerd: Zondag 15 oktober 2017 12:34

De film De Vele Gezichten van de Zevenhuizerplas gaat tijdens het Wildlife Film Festival Rotterdam in première. Het Film Festival vindt van donderdag 26 oktober t/m zondag 29 oktober plaats in filmtheater Cinerama. In de documentaire verkent regisseur Robert Hughan de onderwaterwereld van de plas.

De Zevenhuizerplas is in de jaren zeventig aangelegd om zand te winnen voor de woningbouw. Sinds het aanleggen van de plas, is er een unieke flora en fauna ontstaan. In de documentaire maken we aan de hand van een snoek de vier seizoenen mee in de plas. Regisseur Robert Hughan is bij het maken van de film geholpen door onder andere visbioloog Ton van der Spiegel en drone cameraman René Oudshoorn.

Tijdens het maken van de documentaire spraken wij regisseur Robert Hughan en visbioloog Ton van der Spiegel.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services