Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Discussie over armoede op Dag van de Armoede

Discussie over armoede op Dag van de Armoede

Gepubliceerd: Woensdag 18 oktober 2017 12:46

Armoede vormt helaas nog steeds een groot probleem in Rotterdam. Mede daarom besloot de Rotterdamse Sociale Alliantie een manifest tegen de armoede op te stellen dat door maar liefst acht politieke partijen wordt ondersteunt. “Deze bijeenkomst is oorspronkelijk opgezet om de mensen met de diepste armoede een centraal punt te geven, om kennis te maken met de mensen die anderen een goed hart toedragen” aldus Hans Goosen, voorzitter Rotterdamse Sociale Alliantie.

Gisteren was de wereldwijde dag van de Armoede, en in de Pauluskerk kwamen zowel politici als belangstellenden bijeen om het armoedeprobleem in Rotterdam te bespreken. “In 2010 heeft er een verandering in mijn leven plaatsgevonden. Sindsdien heb ik de armoede in Rotterdam gezien en dat is nu al zeven jaar aan de gang” vertelt één van de belanghebbenden. “Het is schandalig hier in Rotterdam, waar zoveel geld verdiend wordt in de haven, waar ze makkelijk 1% van kunnen inleveren om de armoede in Rotterdam te bestrijden.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services