Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Deze week in 010nu

Zondag 16 juli 2017 16:37

Deze week in 010nu

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

 
 
 
 
 

 
 
Duizenden kinderen in Nederland leven noodgedwongen in armoede en blijven daarom tijdens de zomervakantie thuis. Ook in Rotterdam is dit helaas het geval. Om deze kinderen toch een leuke zomer te bezorgen, worden bij Villa Zebra enkele 'zomerpretpakketten' uitgedeeld.

 
Het was feest in de Tarwewijk! Bewoners van de Blankenburgstraat organiseerden Zomerfestival Tarwewijk. Nu de bewonersstichting is weggevallen missen ze de verbinding in de wijk. Hakan heeft een islamitische achtergrond en organiseerde samen met Elzelien van Pinkstergemeente De Banier dit evenement. Een goed voorbeeld van “Ik ben Wij”.

 
De 8-jarige Talia gaat deze zomer voor het eerst Rotterdam verkennen met een jeugd vakantiepaspoort. Wij gaan mee met 2 van de ruim 150 activiteiten die je ermee kunt doen, bootje varen in de Leuvehaven en trampolinespringen in Prins-Alexander.

 
Een lief en feestelijk complimententeam trakteert gasten op evenementen op complimenten. De dames maken handgeschreven kaartjes waarop zorgvuldig een lief, hartverwarmend compliment wordt gepend. Tijdens een evenement op de Willem de Kooning Academie volgen we de dames.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services