Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 28 oktober 2017 14:08

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

Geen jointjes meer roken aan de Botersloot 7. Coffeeshop Trefpunt moet namelijk sluiten van burgemeester Aboutaleb. Het probleem? De coffeeshop ligt binnen een straal van 250 meter van het Luzac College. Buurtbewoners en vaste bezoekers betreuren dit besluit en zijn een petitie gestart om de zaak open te houden.David Trampe heeft een fascinatie voor sterke dranken en Mexico. Samen met Asis Cortes heeft hij een bijzondere Mezcal ontwikkelt, een sterke dranksoort uit het land. Wij gaan mee langs verschillende horecagelegeheden in Rotterdam om zijn drankje te laten proeven.De gemeente heeft een oude loods in Historisch Delfshaven opgekocht. Het pand staat in de volksmond bekend als De Abrikoos. Dit gebouw moet plaats maken voor een doorgang vanuit de Watergeus en De Schans naar het Historisch Delfshaven, maar daar zijn niet alle bewoners het mee eens. Het Mediteraanse soulfood restaurant Northern Moods (NOMO) heeft zijn deuren geopend. Eigenaar Jerrel Landvreugd wilde altijd voor zijn veertigste zijn eigen restaurant openen. Met Northern Moods komt deze droom uit.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services