Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zondag 22 oktober 2017 13:38

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

Er is een verjonging gaande in de Rotterdamse politiek en met name op het vlak van de lijsttrekkers. D66 heeft Said Kasmi, Barbara Kathman is van de PvdA en de VVD heeft de 30-jarige ondernemer Vincent Karremans naar voren geschoven om de partij te leiden tijdens de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar. Tijd om kennis te maken.

Buurtwinkel Kralingse Veer wordt volledig gerund door vrijwilligers uit de wijk. Dankzij hen hoeven buurtbewoners niet langer omzwervingen te maken voor hun “vergeten” boodschappen. Ook is de zaak een perfecte plek voor een bakkie koffie.

Hoe kom je aan geld om de renovatie van jouw moskee te bekostigen? Je organiseert een buurtfeest met veel eten. Jong en oud dragen hun steentje bij om geld in te zamelen. Want voordat de eerste gebeden in de Ayasofya plaatsvinden, moet er nog veel gebeuren.

Elvin ‘Elly’ Locadia is een populaire nagelstyliste in Rotterdam. Hij is een celebrity onder de nagelstylisten en heeft het zo druk dat hij geen nieuwe klanten aanneemt. Daarnaast repeteert hij elke week voor zijn eerste passie namelijk: Vogue Fem.

 

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services