Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 23 september 2017 14:15

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

Het dak kon er vanaf voor de LHBTI-jongerencommunity in Rotterdam. Van 18 t/m 24 september organiseerde The Hang-Out 010 de Youth Pride. Organisator Gert Jan Verboom nam ons mee naar plekken in Rotterdam die belangrijk zijn voor de community.


 
 

Het gebrek aan openbare toiletten voor vrouwen wordt niet gezien als argument voor vrouwelijke wildplassers. Als vrouw je blaas legen op een mannen-urinoir in geval van nood, is dit mogelijk? Wij gingen dit testen.


 
 

Sinds een week is the Glam Bar geopend aan de Noordsingel. Bij deze zaak kun je terecht voor föhnen en make-up, maar niet voor knippen en verven. Voor eigenaresse Rowan is het hebben van haar eigen zaak een droom die uitkomt.


 
 

Open Vlogger Beke proeft van de Kaapverdiaanse cultuur in de Centrale Bibliotheek, tijdens een storytelling event. Haar avond begint met Pontche, een Kaapverdiaanse rumlikeur, gevolgd door een bijzonder migrantenverhaal 'Het verhaal van mijn moeder'.


 
 Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services