Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Dinsdag 12 september 2017 12:06

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

De Indiase artiest Vasuda Sharma is in Rotterdam. Een unicum want normaal gesproken gaan Indiase artiesten vaak naar Den Haag, omdat de gemeenschap daar groter is. Mahesvari Autar van Desi YUP vond dit niet cool, en besloot om hier in het oude-luxor theater Indiase concerten te organiseren.

Op steeds meer Rotterdamse menukaarten verschijnt de Amerikaanse ‘pancake’. Om de proef op de som te nemen gingen we met de Rotterdamse Amerikaan West Givner op stap om in drie Rotterdamse zaken, verpreid door de hele stad, pannenkoeken te gaan proeven..

Minder overlast en een levendige Nieuwe Binnenweg? Dat moet er komen vindt een groot deel van de Rotterdamse gemeenteraad. Wij gingen op pad en stelden aan horeca-ondernemers en bewoners uit de straat de OPENvraag : Wat vind jij van het idee van flexibele sluitingstijden?

Kookinspiratie nodig? Check dan deze vlog van Junion. Onze foodvlogger maakt deze week Geri Pesi Moksi Alesi, een typisch Surinaams gerecht..Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services