Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Deze week in 010nu

Deze week in 010nu

Gepubliceerd: Zaterdag 11 november 2017 15:40

Deze week waren er weer veel verhalen en gebeurtenissen in de stad. Bekijk de verhalen hier terug.

In de serie 'De Kendoecheck' gaan we na wat er allemaal terecht is gekomen van de voornemens van de coalitie. Eén van de onderwerpen is het armoedebeleid, want de armoede in Rotterdam is nog steeds een probleem. Steeds meer zorg komt op de schouders terecht van particuliere initiatieven. Drie van deze organisaties geven hun visie op armoede in Rotterdam.
 


 
Zeikcabines worden ze genoemd. Ofwel openbare toiletunits. Die moeten er komen in Rotterdam, vindt het college van burgemeesters en wethouders. Gebiedscommissie IJsselmonde heeft hier wel oor naar, want wildplassen, dat is een groot probleem in het gebied.

 
 
Ilse en Phuong hebben Instagramaccount Breakfast in Rotterdam opgezet, omdat ze zelf de droom hebben om een ontbijtbar te openen. De pagina staat vol met foto’s van ontbijtjes in Rotterdam en dat is een groot succes. Wij gaan met Ilse ontbijten bij twee nieuwe hotspots.

 
 
Afgelopen week vond de Rotterdamse popweek plaats. Op meer dan honderd locaties in de stad presenteerde muzikaal talent zich. Zo ging het los in Lantaren Venster waar de Rotterdamse band Marutyri hun nieuwe cd presenteerde.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services