Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De week tegen eenzaamheid

De week tegen eenzaamheid

Gepubliceerd: Woensdag 13 september 2017 12:15

Jong of oud, iedereen kan te maken krijgen met eenzaamheid. Van 22 september tot 2 oktober is de Week tegen Eenzaamheid. Ook Rotterdam doet hieraan mee.Speciaal voor deze gelegenheid lanceert Gemeente Rotterdam de campagne Rotterdammers laten elkaar niet alleen. Dit houdt in dat zij de Rotterdammers vragen om eens naar je buurman of buurvrouw te kijken en samen iets te ondernemen.
 


Coalitie Erbij verbindt (welzijn)organisaties en professionals die inzetten op meer betrokkenheid van de Rotterdammers tot elkaar. Coalitie Erbij wil op deze wijze de eenzaamheid en het sociaal isolement verminderen in de stad.

In de week tegen eenzaamheid zetten zij zich specifiek in door verschillende activiteiten te organiseren. Zo kunnen buurtbewoners van Hoek van Holland op 26 september genieten van een high tea bij restaurant de Mollige Meeuw.

Ook aan de andere kant van Rotterdam worden er activiteiten georganiseerd. Bewonersorganisatie Blijdorp en Wilskracht Werkt verzorgen namelijk voor 30 personen twee buurtmaaltijden waarbij de bewoners op een gezellige manier met elkaar in contact staan.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services