Menu

De Kracht van Rotterdam

Fotografen kunnen zich weer inschrijven voor De Kracht van Rotterdam

Gepubliceerd op: 13/07/2017

DKVR 2016 Fotografen opgelet! Je kan je weer inschrijven voor De Kracht van Rotterdam, editie 2017. De Kracht van Rotterdam wil het echte beeld van Rotterdam laten zien. Want deze stad is meer dan de moderne metropool die na het bombardement in 1940 uit de bouwput verrees. En ook zoveel meer dan de skyline, de Erasmusbrug, de Koopgoot, of de supporters van Feyenoord. We moeten dat alleen wel laten zien. In alle schoonheid en kracht die deze stad heeft.

 
Lees verder...

OPEN Rotterdam mediapartner De Kracht van Rotterdam

Gepubliceerd op: 13/06/2017

De Kracht van Rotterdam De Kracht van Rotterdam laat elk jaar 12 Rotterdamse fotografen van tussen de 25 en 35 jaar de stad fotograferen om zo het beeld van Rotterdam te nuanceren. Elk jaar creëren zij op deze manier een podium voor de stad, haar bewoners en de fotografen. Want Rotterdam is meer dan de moderne metropool die na het bombardement in 1940 uit de bouwput verrees. En ook zoveel meer dan de skyline, de Erasmusbrug, de Koopgoot, of de supporters van Feyenoord. We moeten dat alleen wel laten zien. In alle schoonheid en kracht die deze stad heeft. OPEN Rotterdam is mediapartner van De Kracht van Rotterdam.
Lees verder...

Op pad met fotograaf en ‘hondenfluisteraar’ Joke Schut

Gepubliceerd op: 19/08/2016 redacteur: Akeem Neves Cruz

Joke Schut is geselecteerd voor “De kracht van Rotterdam”, een wedstrijd waarbij twaalf professionele fotografen een wijk en een tijdvak toebedeeld krijgen waarbinnen zij ‘alledaags Rotterdam’ op onalledaagse manier vast moeten leggen.
Lees verder...

Meer De Kracht van Rotterdam

Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)