Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
De Feijenoorder roept fans op: stuur een kaartje naar 'Beer' Kreijermaat

De Feijenoorder roept fans op: stuur een kaartje naar 'Beer' Kreijermaat

Gepubliceerd: Vrijdag 12 januari 2018 14:20

Supportersvereniging De Feijenoorder doet een oproep aan alle Feyenoord-fans: stuur een kaartje naar Reinier 'Beertje' Kreijermaat (82). De oud-speler ligt in het Albert Schweitzerziekenhuis in Dordrecht met een gevaarlijke infectie aan zijn voet.

"De vrouw van Reinier vroeg ons of wij hem een hart onder de riem kunnen steken", vertelt Eduard Cachet van De Feijenoorder. "Hij kan alle steun goed gebruiken." Kreijermaat wordt behandeld om te voorkomen dat de infectie verder zijn been in trekt.

Het is heel gebruikelijk dat de supportersvereniging zulke oproepen doet. Niet alleen voor zieke (oud-)spelers, maar ook bijvoorbeeld voor fans. Vaak levert dat een paar honderd kaarten op. "Feijenoorder. Dat ben ik. Dat ben jij. Feijenoorders, dat zijn wij!", schrijft de supportersvereniging op haar website.

Kreijermaat speelde 201 wedstrijden in het shirt van Feyenoord tussen 1959 en 1964. Hij werd hierin maar liefst drie keer kampioen en maakte de eerste Europese succesjes mee. Vanwege zijn kracht en slidings kreeg hij de bijnaam 'Beer'.

De middenvelder komt in ieder geval in goede handen. Zijn arts is een fanatiek Feyenoord-supporter.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services