Menu

Culinesse

CuliNESSE 2015 - 'Door de lens van OPEN-verslaggever Kayo'

Gepubliceerd op: 22/08/2015 redacteur: Thomas Kuijpers

Wie zegt dat je in Nesselande geen dik strandfeest kan houden? CuliNESSE bewijst ook dit jaar weer het tegendeel. Op het strand naast de boulevard is het een feestje. Caribische sferen, lekker eten en een goed drankje. Een strandfeest zo'n 40 kilometer van de kust af? Vanavond beloofd het weer gezellig te worden. 

Check de fotoreportage van OPEN-verslaggever Kayo. 
Lees verder...

Nesselande omgetoverd tot culinair muziekfeest

Gepubliceerd op: 21/08/2015 redacteur: Celeste Boddaert

Eten, dansen en genieten aan het strand van Nesselande. Op donderdag is de jubileumeditie van het culinair cultureel muziekfestival Culinesse van start gegaan. Voor het vijfde jaar op rij een mooie line-up van artiesten van toprestaurants.
Lees verder...

OPEN Rotterdam mediapartner Culinesse

Gepubliceerd op: 13/08/2015

Culinesse 2015 OPEN Rotterdam is mediapartner van Culinesse 2015. Het culinair cultureel muziekfestival wat van 20 t/m 22 augustus plaatsvindt aan de Zevenhuizerplas in Rotterdam Nesselande. Op Culinesse is het genieten van onstpannen sfeer waarin cultuur, muziek en lekker eten elkaar ontmoeten. Top restaurants uit de regio presenteren hier elke dag de heerlijkste gerechten vanuit hun tijdelijke strandrestaurant. OPEN Rotterdam is er bij. Kijk voor meer informatie op Culinesse.nl
Lees verder...
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)