Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Coen Moulijnshirt: “Hij was een legende voor mij”

Coen Moulijnshirt: “Hij was een legende voor mij”

Gepubliceerd: Dinsdag 26 september 2017 16:57

Julius Leijger brengt met zijn merk ‘This is LIGER’ een Coen Moulijn t-shirt op de markt. Het shirt wordt verkocht in de berperkte oplage van 360 stuks, zoals dit bij alle collecties het geval is. “Moulijn is voor mij een legende.”


De Rotterdamse ondernemer vertelt dat het niet zijn idee was, maar dat het ontwerp komt van de Braziliaanse kunstenaar Butcher Billy. “Normaal gesproken geef ik ontwerpers over de hele wereld een thema mee. Nu heb ik dat niet gedaan.”

En zo kwam Butcher Billy met het idee van Coen Moulijn. “Ik was meteen enthousiast. Ook al waren er ook twijfels. Ik heb een onderneming, ik kan mij niet te veel toespitsen op alleen Rotterdam.”

Voordat Julius de shirtjes op de markt bracht, had hij nog een gesprek met de vrouw van de overleden Moulijn. “Dat was een goed gesprek. Uiteraard heb ik met haar een prijs afgesproken. Het gaat mij niet om de winst, Moulijn is voor mij en voor vele anderen een legende.”

Een aantal bijzondere shirts uit de Moulijncollectie worden op 6 oktober geveild voor het Dirk Kuyt Foundation.

Bron foto's: LIGER
Fotograaf: John JanssenMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services