Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
ChristenUnie-SGP organiseert Dankdag in Centrum

ChristenUnie-SGP organiseert Dankdag in Centrum

Gepubliceerd: Woensdag 01 november 2017 17:52

De Rotterdamse ChristenUnie-SGP vierde vandaag “dankdag” op de Hoogstraat in Rotterdam-centrum. Dit is een dag in de protestantse traditie waarin er in het bijzonder wordt nagedacht over wat we in het afgelopen jaar ontvangen hebben. Dit wordt gevierd op 1 november.

De aanleiding van Dankdag is om mensen na te laten denken over waar ze dankbaar voor zijn in het leven. Ook jongeren in Rotterdam zijn dankbaar en schreven mee. De geschreven kaarten werden aan een lijntje opgehangen dwars door de Hoogstraat.

De kaarten worden vervolgens verzameld en overhandigd aan de landelijke fractievoorzitter van de Christen Unie Gert-Jan Segers. Segers gaat de onderwerpen bespreekbaar maken in de Tweede Kamer in Den Haag.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services