Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Bokswedstrijd van de eeuw zorgt voor Fight Night a la Roffa

Bokswedstrijd van de eeuw zorgt voor Fight Night a la Roffa

Gepubliceerd: Maandag 28 augustus 2017 14:44

Floyd Mayweather wint de bokswedstrijd van de eeuw in de tiende ronde van Conor McGregor. De wedstrijd in Las Vegas hield ook in Rotterdam een grote groep geïnteresseerden op de been, die in Restaurant Staal bij het WTC met grote belangstelling de wedstrijd bekeken.

De aanwezige mannen, een enkele verdwaalde vrouwelijke bezoeker, gaven McGregor weinig kans. Voornamelijk omdat hij als kooivechter het op moest nemen tegen de professionele bokser Mayweather. Het zou niet helemaal eerlijk zijn in dit geval, omdat het een thuiswedstrijd voor Mayweather is. Toch vinden veel bezoekers dat McGregor zich kranig heeft geweerd. “Hij werd moe”, zegt een bezoeker. “Hij heeft zich 6, 7 rondes goed geweerd, maar hij kreeg hem niet neer.”

Dat McGregor heeft verloren, mocht de sfeer niet drukken. Fight Night begint buiten Amerika ook een begrip te worden. Zo konden bezoekers niet alleen genieten van de wedstrijd, maar werden ze lekker gemaakt met andere wedstrijden en was er een dj aanwezig. De wedstrijd die begon om 05:30 uur, Nederlandse tijd, eindigde om ongeveer 07:30 uur.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services