Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Blaak ondergaat metamorfose

Blaak ondergaat metamorfose

Gepubliceerd: Vrijdag 10 november 2017 14:40

De gemeente is druk bezig. Na de grote verandering van de Binnenrotte heeft nu ook openbaar vervoer-knooppunt Blaak een metamorfose ondergaan. De afgelopen maanden zijn nieuwe fietspaden en bestrating aangelegd. Ook zijn de perrons en haltes aangepast.

Het station moet nu beter bereikbaar zijn voor voetgangers en fietsers. Verder zou overstappen eenvoudiger zijn geworden door de overstaptrap van trein naar metro in een herkenbare metrostijl te schilderen. De metropoortjes in de zuidhal zijn beter vindbaar. Er zijn nieuwe bankjes geplaatst en de bushalte aan de zuidzijde is dichter naar het kruispunt verplaatst.

De gemeente verwacht de komende jaren een groei van bijna 2.000 reizigers per dag op de Blaak. De Aanpak OV-knooppunt Blaak is een gezamenlijk project van gemeente Rotterdam, RET, ProRail en Maasstede Vastgoed Ontwikkeling.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services