Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Bier, bier en nog eens bier

Bier, bier en nog eens bier

Gepubliceerd: Zondag 14 augustus 2016 14:46

Tijdens de tweede editie van Bierfestival HOP konden mensen verschillende soorten speciaal bier proeven van o.a. Rotterdamse bodem. Met een eigen HOP-glas gingen de bezoekers de taps af.

Laurens Smit, organisator, is tevreden met de opkomst en het weer. De populariteit van speciaal bier heeft volgens hem te maken met passie en liefde voor (het maken van) bier. "Bier was zo normaal geworden, dat heel veel mensen dachten, dat kunnen wij beter en leuker. Die zijn allemaal in schuurtjes begonnen en inmiddels zijn dat ook al volwassen brouwerijen aan het worden", aldus Smit.

Van de aanwezige brouwers zijn, Do en Tessel de Hey van Gebrouwen door Vrouwen begonnen met bier brouwen, nadat ze het hadden gezien bij een oud-collega en het maken van eigen bier wel leuk vonden. Ben Zoref van Mas-Mas miste een Indonesian Pale Ale en hebben er zelf maar een gebrouwen. Bezoekers genieten voornamelijk volop van de verschillende smaken, die het bierfestival te bieden heeft.

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services