Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Bekende nagelstylist heeft passie voor Vogue Fem

Bekende nagelstylist heeft passie voor Vogue Fem

Gepubliceerd: Vrijdag 13 oktober 2017 17:32

Elvin Locadia, ook ‘Elly’ of ‘Nailboy’ genoemd, is een populaire nagelstylist in Rotterdam. Hij is een celebrity onder de nagelstylisten en heeft het zo druk dat hij geen nieuwe klanten aanneemt. Daarnaast repeteert hij elke week voor zijn eerste passie namelijk: Vogue Fem.

Elly is een succesvolle jonge ondernemer uit Sint Maarten en woont nu zeven jaar in Nederland. “Nagels doen heb ik nooit aan gedacht, het is als een grap begonnen”, aldus Elvin Locadia. Acht jaar geleden is hij begonnen als nagelstylist en sindsdien is hij uitgegroeid tot één van de populairste in Rotterdam.

Naast het drukke leven als nagelstylist doet hij één keer per week aan dansen. Vogue Fem geeft hem de kans om zich te uiten en te ontstressen. “Voguing is life”, aldus Elvin Locadia.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services