Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Barbecuen op het Oostplein

Zaterdag 15 juli 2017 14:15

Barbecuen op het Oostplein

Carnivoren, smulpapen en andere liefhebbers kunnen dit weekend hun hart ophalen op het Oostplein. Daar vindt de eerste editie van het Grill BBQ Festival Rotterdam plaats.

Van 14 tot en met 16 juli ziet het op het Oostplein zwart van de rook. Er wordt dan namelijk flink gebarbecued. Tijdens het Grill BBQ Festival kan de vleesliefhebber genieten van onder andere burgers, biefstukken en broodjes pulled pork. Naast het barbeknoeien en de speciale bieren en wijnen, kan de bezoeker ook genieten van optredens van verschillende blues- en jazzbandjes. Het weer is er perfect voor en de cocktailbar serveert lekkere drankjes bij de stoere gerechten.

Het Grill BBQ Festival bestaat sinds 2016. Sinds de oprichting zijn vijf edities geweest, waaronder in Leiden en Zwolle. Organisator 'We Love Festivals' organiseert onder andere ook het foodtruckfestival Rrrollend.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services