Menu

Adverteren op OPEN Rotterdam


Met de komst van OPEN Rotterdam in 2014 heeft de stad een nieuwe, eigen, verfrissende en creatieve omroep. Op een vlotte, positieve en eigentijdse manier brengen wij de stad en de Rotterdammers in beeld. Op z’n Rotterdams, no-nonsens en multi-mediaal.


 
 

OPEN Rotterdam is jouw partner 
De basis voor de jonge cross-mediale publieke mediaorganisatie OPEN Rotterdam zijn de Rotterdammers met hun ideeën, verhalen, passies en drijfveren, waarmee ze de stad maken. Een stad met meer dan 170 nationaliteiten, een stad die als een van de weinige steden in Nederland niet veroudert maar juist verjongt. 

Met een jong team in alle geuren en kleuren gaan wij in gesprek met de Rotterdammers om de verhalen naar boven te halen en zichtbaar te maken. We doen dit door nieuwe verhalen te maken met video, deze te delen via onze televisiekanalen en digitale media, maar we dit ook door bestaande verhalen van derden aandacht te geven en te delen, en we doen dit door een partner te zijn voor zoveel mogelijk mensen en organisaties in de stad.

Zowel in 2015 als in 2016 werd OPEN genomineerd voor Lokale Omroep van het Jaar, waarmee we tot de zeven beste lokale omroepen van Nederland behoren. OPEN Rotterdam werkt volgens de tv en digital first strategie en heeft inmiddels een maandelijks bereik van 2 miljoen via de digitale (web en social media) kanalen. Door deze strategie is het mogelijk voor OPEN Rotterdam om alle Rotterdammers te bereiken, en heel specifiek gericht op subculturen kan inzetten.

OPEN TV
Met het dagelijkse TV magazine 010nu deelt OPEN de passies, inspiraties, ideeën en verhalen uit de stad. Na het weerbericht volgen mooie series, documentaires en interviews over allerlei verschillende Rotterdamse actuele onderwerpen. Juist door deze combinatie van het dagelijks magazine met nieuws diep uit de wijken met een gevarieerd tv aanbod, creëert OPEN Rotterdam een breed draagvlak.
Net als andere lokale en regionale omroepen werkt OPEN Rotterdam met een zogenaamd carrouselmodel, waarbij de programmering van een uur dagelijks 23 maal herhaald wordt. Hierdoor vergroten we de kijkmogelijkheid van de Rotterdammers in het grote TV aanbod dat er is. En hierdoor heb jij maximale exposure en komt jouw spot ieder uur voorbij.  
 
OPEN WEB & APP
Op onze website en app (zowel iOS en Android) zijn onze uitzendingen te volgen via livestream en terug te kijken. Dus ook jouw advertentie of advertorial. Je kunt jouw tv spot ook ondersteunen door extra zichtbaarheid met een banner op onze website, uiteraard met een direct link naar je webpages.

OPEN
OPEN heeft een sterke digitale strategie, waarbij we onze items uitzenden via onze digitale kanalen Facebook en Youtube. Uiteraard worden onze tv programma's promotioneel digitaal ondersteund via onze kanalen (FB/YT/twitter/instagram/snapchat). Jouw tv spot kan je laten uitzenden via (een van) deze kanalen en aparte promotionele campagnes via onze digitale kanalen zijn bespreekbaar. 
Laat je campagne digitaal en gericht ondersteunen en vergroot je bereik!

Nieuwe mogelijkheden
OPEN Rotterdam is zich bewust dat de tijd van het alleen maar zenden van advertenties aan het verdwijnen is. Daarom denkt OPEN Rotterdam graag mee met het zoeken naar nieuwe en andere mogelijkheden, bijvoorbeeld bij het opzetten van een infomercialcampagne

Interesse in een kennismakingsgesprek om eens te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen? 
Mail dan met communicatie@openrotterdam.nl

Deel deze pagina:
Copyright © 2017 - OPEN Rotterdam | HPU internet services | Powered by: CWM (Channel Web Manager)