Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Gepubliceerd: Donderdag 07 september 2017 16:07

Met de komst van OPEN Rotterdam in 2014 heeft Rotterdam een nieuwe, eigen, verfrissende en creatieve omroep. Op een vlotte, positieve en eigentijdse manier brengen wij de stad en de Rotterdammers in beeld. Op z’n Rotterdams, no-nonsens en multi-mediaal.OPEN Rotterdam is jouw partner 
De basis voor de jonge cross-mediale publieke mediaorganisatie OPEN Rotterdam zijn de Rotterdammers met hun ideeën, verhalen, passies en drijfveren, waarmee ze de stad maken. Een stad met meer dan 170 nationaliteiten, een stad die als een van de weinige steden in Nederland niet veroudert maar juist verjongt. 

Met een jong team in alle geuren en kleuren gaan wij in gesprek met de Rotterdammers om de verhalen naar boven te halen en zichtbaar te maken. We doen dit door nieuwe verhalen te maken met video, deze te delen via onze televisiekanalen en digitale media, maar we dit ook door bestaande verhalen van derden aandacht te geven en te delen, en we doen dit door een partner te zijn voor zoveel mogelijk mensen en organisaties in de stad. 

Al vanaf 2015 hoort OPEN ROtterdam tot de beste omroepen van Nederland en in 2017 worden we uitgeroepen tot De Lokale Omroep van het Jaar.

OPEN Rotterdam werkt volgens de tv en digital first strategie en heeft inmiddels een maandelijks bereik van 2 miljoen via de digitale (web en social media) kanalen. Door deze strategie is het mogelijk voor OPEN Rotterdam om alle Rotterdammers te bereiken, en heel specifiek gericht op subculturen kan inzetten.
In 2014 heeft OPEN Rotterdam nog 5.600 volgers via Twitter, Facebook, YouTube en Instagram, eind 2017 verwacht de omroep de grens van 60.000 te overschrijden. Met het doorzetten van deze stijgende lijn, zonder grote veranderingen in het medialandschap en lokaal mediabeleid, verwacht de omroep in 2023 minimaal 190.000 social media volgers te hebben.

OPEN Rotterdam TV
Met het dagelijkse TV magazine 010nu deelt OPEN de passies, inspiraties, ideeën en verhalen uit de stad. Na het weerbericht volgen mooie series, documentaires en interviews over allerlei verschillende Rotterdamse actuele onderwerpen. Juist door deze combinatie van het dagelijks magazine met nieuws diep uit de wijken met een gevarieerd tv aanbod, creëert OPEN Rotterdam een breed draagvlak.
Net als andere lokale en regionale omroepen werkt OPEN Rotterdam met een zogenaamd carrouselmodel, waarbij de programmering van een uur dagelijks 23 maal herhaald wordt. Hierdoor vergroten we de kijkmogelijkheid van de Rotterdammers in het grote TV aanbod dat er is. En hierdoor heb jij maximale exposure en komt jouw spot ieder uur voorbij.  
 
OPEN Rotterdam WEB & APP
Op onze website en app (zowel iOS en Android) zijn onze uitzendingen te volgen via livestream en terug te kijken. Dus ook jouw advertentie of advertorial. Je kunt jouw tv spot ook ondersteunen door extra zichtbaarheid met een banner op onze website, uiteraard met een direct link naar je webpages.

OPEN
OPEN Rotterdam heeft een sterke digitale strategie, waarbij we onze items uitzenden via onze digitale kanalen Facebook en Youtube. Uiteraard worden onze tv programma's promotioneel digitaal ondersteund via onze kanalen (FB/YT/twitter/instagram). Jouw tv spot kan je laten uitzenden via (een van) deze kanalen en aparte promotionele campagnes via onze digitale kanalen zijn bespreekbaar. 
Laat je campagne digitaal en gericht ondersteunen en vergroot je bereik!

Nieuwe mogelijkheden
OPEN Rotterdam is zich bewust dat de tijd van het alleen maar zenden van advertenties aan het verdwijnen is. Daarom denkt OPEN Rotterdam graag mee met het zoeken naar nieuwe en andere mogelijkheden, bijvoorbeeld bij het opzetten van een infomercialcampagne. 

Interesse in een kennismakingsgesprek om eens te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen? 
Mail dan met communicatie@openrotterdam.nl

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services