Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Aboutaleb op handelsmissie in Japan

Aboutaleb op handelsmissie in Japan

Gepubliceerd: Maandag 09 oktober 2017 10:57

Burgemeester Ahmed Aboutaleb leidt van 9 tot en met 13 oktober een handelsmissie naar Tokio en Osaka in Japan. Emile Hoogsteden, directeur Containers, Breakbulk en Logistiek van het Havenbedrijf Rotterdam NV, ondersteunt hem daarbij. 


De Rotterdamse delegatie gaat in Tokio en Osako op bezoek bij de voor Rotterdam belangrijkste verladers, expediteurs en reders. Rotterdam Partners gaat samen met een aantal bedrijven die op zoek zijn naar Japanse zakenpartners ook mee met de handelsmissie. Burgemeester Aboutaleb ontmoet in Tokio de gouverneur en in de regio Osaka/Kobe ontmoet hij onder andere de havendirecteur van Kobe.

Tijdens het bezoek is het doel de innovatieve kwaliteit van de Rotterdamse haven breed onder de aandacht te brengen bij Japanse logistieke en overslagbedrijven die geïnteresseerd zijn in uitbreiding naar Europa.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services