Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

Één minuut oogcontact voor menselijke verbintenis

Zaterdag 18 maart 2017 22:16

Één minuut oogcontact voor menselijke verbintenis

“The World’s Biggest Eye Contact Experiment” vond op zaterdag plaats en Rotterdam was één van de 160 steden die mee deed. Op het grasveld ten noorden van de Markthal konden Rotterdammers tegenover een ander zitten en oogcontact maken.

Het wereldwijde evenement is geïnspireerd door non-profit organisatie The Liberators en werd in Rotterdam georganiseerd door Eigentijdse Jongeren. Dit een groep die sinds 2014 evenementen organiseert voor spiritueel jong Nederland. Ze bieden een plek die spirituele jongeren thuis kunnen noemen en waar ze elkaar kunnen ontmoeten.

“The World’s Biggest Eye Contact Experiment staat voor verbinding met jezelf krijgen en op die manier meer verbinding met een ander krijgen”, aldus één van de organisatoren van het experiment in Rotterdam. “Een minuut lang in iemands ogen kijken is best heftig”, meldt een van de deelnemers. “Iedereen praat met elkaar via Whatsapp en social media. Ik denk dat het heel waardevol is om af en toe met elkaar te zijn en elkaar echt te zien.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services